Hoi, wij zijn toe aan een nieuwe bodemstofzuiger. Wij hebben nu een clublinder van Mariner in gebruik en zijn hiervan tevreden, maar de firma Hexagone biedt ons een toestel aan dat bijna de helft kost. Iemand ervaring met de bodemstofziuger van Hexagone?

Weergaven: 262

Reacties op vraag/bericht

Over welk toestel gaat het? En welke prijs wordt voorgesteld? Wij werken vandaag met een Dolphin, op zich ook een goed toestel maar niet ideaal voor dagelijks gebruik (niet robuust genoeg, kan weinig tegen een stootje).

André

Hexagone heeft de MP3 M voorgesteld aan 4.940 euro en de PEPS200 aan 3.990 euro. De MP3 M vinden wij te zwaar (22kg)

Het toestel moet dagelijks dienst doen en we willen toch een vrij robuust toestel.

Wij hebben ook een aanbieding van Dolphin, maar dat toestel gaat bij ons niet lang dienst kunnen doen.
 
Andrès Van de Weghe zei:

Over welk toestel gaat het? En welke prijs wordt voorgesteld? Wij werken vandaag met een Dolphin, op zich ook een goed toestel maar niet ideaal voor dagelijks gebruik (niet robuust genoeg, kan weinig tegen een stootje).

Voor die prijs mag ik dan wel hopen dat het toestel echt afgesteld kan worden om alle zones gestuurd te stofzuigen en dat je het toestel kan programmeren (om bijvoorbeeld op een later tijdstip automatisch te starten) anders vind ik dat wel veel geld. Ons toestel kan dit niet maar kostte dan ook "slechts" 2.300€.

Stijn, wat was de levensduur van die stofzuiger?
 
Stijn Van Hoey zei:

Dag Heidi.
Wij hebben ons 10 jaar geleden laten overtuigen om een hexagone aan te kopen, maar zijn snel terug overgeschakeld naar Mariner.
Te veel wederkerende defecten: sturing, pomp, sensoren,...
Met alle herstellingen die we gedaan hebben en de beperkte levensduur door het intens gebruik was de besparing tov Mariner niet meer verdedigbaar.
Hopelijk zijn hun toestellen nu beter.

Grt

Stijn

Wij hebben destijds voor ons openluchtzwembad( 4 maand per jaar open) een toestel van Hexagone gehad en waren er helemaal niet tevreden over, het was meer binnen voor herstelling dan het werkte. De laatste jaren van het openluchtzwembad hebben wij met een Dolphin Wave 300 gewerkt en waren hier zeer tevreden over. Ons zwembad was wel een gewoon rechthoekig bad.

De Mariner is de enige echte goeie verkrijgbaar, eerlijke prijs, goeie service, betrouwbaar, top produkt, ik heb er nu 24 jaar ervaring mee

Wij hebben momenteel ook een Mariner 3s, bijna 7 jaar (2e contract van 5 jaar). Heel tevreden, huurprijs €90/maand.

Wij hebben een Dolphin gehad, ook heel tevreden over. Dit toestel is onze backup momenteel. Het is meer dan 20 jaar oud, maar werk nog perfect!

Ook van Hexagone hebben wij ooit een toestel gehad, kostte toen €15.000 ! Een groot onderhoud was €1500, om de paar jaar. Na 5 jaar hebben wij dit toestel aan de kant gezet toen het voor de zoveelste keer defect was. Duur toestel, duur onderhoud en stukken, én dure verplaatsingskosten (was via Aquapro, Ciney). Het was ook heel zwaar.

RSS

© 2022   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden