Beste collega's

Momenteel hebben we in Lier een discussie over het al dan niet plaatsen van vuilbakjes in de kleedkamers van de sporthal.

Ikzelf ben voorstander om enkel een vuilstraat te plaatsen in de gang van de kleedkamers en 1 in de inkomhal. Hoe doen jullie dit?

groetjes, Elke

Weergaven: 97

Reacties op vraag/bericht

Hoi Elke,

In het vrijetijdscentrum de Mixx in Herselt hebben we geen vuilbakjes in de kleedkamers.  We hebben wel 4 vuilbakken (PMD en Restafval) in de kleedkamergang staan en nog 2 in de inkomhal.

Wij plaatsen bewust geen vuilbakjes in de kleedkamers zelf (teveel werklast, er wordt niet gesorteerd dan).

Groetjes

Katleen

Hoi Elke,

In Lubbeek hadden wij aanvankelijk ook vuilbakjes in de kleedkamers staan. Deze gingen echter vaak stuk, raakten zoek en er werd niet gesorteerd.

Wij zijn daar vanaf gestapt en hebben twee sorteerunits (PMD en Rest) in de gang van de kleedkamers geplaatst.

In het begin was het dan ook een aanpassing voor de clubs, maar nu werkt dit prima!

Beste groeten,

Sara

Collega,

In de 3 niet meer zo recente sporthallen in Ieper zijn er in elke groepskleedkamer vuilbakken aan de muur bevestigd. Daarenboven staan er in de gangen rolcontainers 120 l voor PMD en restafval. Bij grote evenementen worden er grote rolcontainer 1000 l gehuurd via het lokale afvalverwerkingsbedrijf IVVO.

Voor de nieuwe turnhal met kleedkamers ook voor de buitensporten (voetbal+atletiek), proberen we nu enkel te werken met afvaleilanden in de kleedkamergangen. Voorlopig met wisselend succes, maar we willen het toch een kans geven.

Ivan

Ieper

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden