Hallo,

De plaatselijke tennisvereniging wil padelvelden installeren. Vanuit het gemeentebestuur wordt de vraag gesteld ivm mogelijks geluidsoverlast.

Wie heeft hier info over? Eigen ervaringen? Gekende onderzoeken?

Weergaven: 2313

Reacties op vraag/bericht

zeker eens bij  grandslam tienen informeren . zij hebben 3 velden . ligt redelijk afgelegen. Maar grenzen toch aan één achtertuin. eens horen of ze daar al klachten van hebben gehad of niet .


Adres

Tennisstraat 3, 3300 Tienen

Telefoonnumer

+32 16 81 19 11

E-mail

info@grandslamtienen.be

Dag Stefanie

Indien een club dicht bij de bebouwde kom ligt, kan de club geconfronteerd worden met omwonenden m.b.t. geluidoverlast. Dit moet voorkomen worden en daarom is het belangrijk goed na te denken over de exacte locatie en inplanting van de terreinen. Hoe verder de terreinen van buurtbewoners ingepland worden, hoe minder kans op klachten. Daarom is het belangrijk dat de gemeente met clubs in overleg gaat over de inplanting en de nodige vergunningen. Het is ook zeker aangeraden om de omwonenden in een vroegtijdig stadium te betrekken bij de plannen.

Wil je advies over de inplanting van de padelterreinen? Contacteer dan Tennis Vlaanderen via clubwerking@tennisvlaanderen.be.

RSS

© 2023   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden