Voor het jaarlijks onderhoud van onze kunststof atletiekpiste ben ik op zoek naar tips en tricks voor het lang leven van onze piste. Wie heeft ervaring met reinigingstoestellen (cfr. kuistoestellen sporthallen) of heeft onderhoudstips van tante Kaat ?

Weergaven: 409

Reacties op vraag/bericht

Wij laten onze Mondo-piste minstens om de 2 jaar reinigen door een externe firma. Het verschil vóór en na is zeer duidelijk. Wij hebben zelf niet de mogelijkheid om dit te doen (niet het nodige materiaal ter beschikking). Uiteraard is dit niet goedkoop, maar resultaat mag er dus zeker zijn...

Dag Johan,

ik weet dat de gemeente Kapellen de piste jaarlijks laat reinigen met water door de firma Hebbelinck uit Lokeren.

Anders moet je daar je licht eens opsteken.

Met sportieve groeten 

Ben Martens

Johan,

Deze vraag werd in 2012 al eens gesteld door de SD van Bornem. Buiten Hebbelinck werden ook de firma's Derriks NV (Borgloon) en sportinfrabouw (Esse) opgegeven.

Wij hebben in de zomer al eens werkgestraften. Die mogen met een zware hogedrukreiniger de piste afspuiten. Dat duurt wel een tijd(je), maar het resultaat valt meestal mee.

MSG

Dirk

Johan, geen positieve ervaringen met sportinfrabouw: weinig ingrijpend, eerder oppervlakkig werk, snelle slijtage, mos op aanloopstroken,...

Ronny

Duffel

RSS

© 2021   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden