Beste collega's,

wij hebben al een hele tijd problemen met onze whirlpools. Deze zijn van '92 en beginnen langzaam aan hun leeftijd te hebben. Wij hadden tot begin vorig jaar steeds goede ervaringen met de firma Wattec. Maar nu zijn deze niet te bereiken, komen ze niet af, reageren niet op mail of telefoon, ... en kunnen we hier dus niet meer mee verder.

De firma Lotec kan ons ook niet onmiddellijk vooruit helpen, omdat zij niet in de programmatie kunnen van Wattec.

Wij zullen op termijn volledig onze whirlpools moeten vernieuwen (buiten de kuipen), en daarom ben ik op zoek naar eventueel andere firma's die dit doen.

Daarom mijn vraag: wie heeft er whirlpools en/of stoombaden in z'n zwembad en bij welke firma zitten jullie (of jullie onderhoudsfirma) voor plaatsing en onderhoud?

Bedankt!

Tijs Robbens

Zwembad Olympos

Weergaven: 65

Reacties op vraag/bericht

Tijs, ik ga meevolgen, want ook wij geen gehoor meer bij Wattec... (zie mijn post van een paar weken terug)

Grt

Stijn

Tijs,

De minste problemen heb je bij een bouwkundig bad, groot, of klein in jouw geval, je zou eens kunnen informeren bij Bert Thijs van Lago Dommelslag in Overpelt , die hebben een bouwkundig bad van Lotec, en dat werkt perfect. Vaak zijn dit soort kleine baden van bedenkelijke kwaliteit, maar als je het bouwkundig aanpakt heb je deze problemen niet of veel minder.

Groetjes en succes,

Erwin van Dijk.

RSS

© 2021   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden