Beste allen,

In Dendermonde zijn we op zoek naar firma's die mobiele sportvloeren aanbieden. Iemand ervaringen met bepaalde firma's? Tips?

Alvast bedankt!

Groetjes

Greet

Weergaven: 235

Reacties op vraag/bericht

Bedoel je voor tijdelijk gebruik, dus plaatsen en daarna bij het afval, of een sportvloer die je kan plaatsen, weghalen en terugplaatsen?

In het kader van een nieuwe tennis/evenementenhal heb ik ook geïnformeerd omdat het minder arbeidsintensief is om een eventuele tennisvloer te leggen die afgebroken wordt voor evenementen en nadien terug geplaatst wordt dan te werken met batecomatten die gelegd en gepoetst moeten worden.

Ik heb echter van de aannemer het antwoord gekregen dat dit niet bestaat.  Je kan een tijdelijke sportvloer laten leggen (cfr. wedstrijden in sportpaleis of lotto-arena), maar deze zou ter plaatse gegoten worden en niet herbruikbaar zijn.

Mocht dit systeem toch bestaan, dan zijn we alvast ook zeer geïnteresseerd in onze gemeente!

Ik bedoel weldegelijk plaatsen van een sportvloer die kan weggehaald worden en opnieuw geplaatst worden (vb. modulaire tegels of platen).

Bij ons wordt vb. bij de europese wedstrijd van de volleybal een sportvloer uitgerold op onze huidige vloer (met enkel volleybalbelijning). Deze wordt nadien opnieuw opgerold.

Als ik meer info heb, laat ik het zeker weten!

Greet, heb je dan bij de volleybalbond al eens geïnformeerd?

Ik heb ondertussen contact met Gerflor... zodra ik meer weet, laat ik het weten!

RSS

© 2023   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden