Wij hebben geel en blauwe dojomatten met schubstructuur. Na een 5 tal jaar deze te gebruiken zit er redelijk wat vuil tussen de ribbeltjes. Zijn er nog mensen die deze gebruiken? Hoe onderhouden jullie deze en krijgen jullie het vuil van tussen de ribbeltjes? Gebruiken jullie daarvoor iets van kuismachines? Hoe krijgen jullie deze volledig terug proper? 

Weergaven: 61

Reacties op vraag/bericht

Hallo

Wekelijks worden onze matten gestofzuigd en met een vochtige dweil proper gemaakt. Om de twee jaar (jaarlijks was niet nodig) worden echter alle matten verwijderd, afgewassen, onder de matten gestofzuigd en teruggelegd. Opgelet: weet goed waar welke mat ligt want anders kan je de puzzel niet meer leggen.

Succes!

Collega,

wekelijks worden de judomatten klamvochtig gedweild met een ontvetter (gewoon kuisprodukt).  Minstens 1 x/jaar (bij wedstrijden waarbij de matten naar de sporthal verhuizen) wordt de vloer eronder grondig gereinigd (schrobautomaat) en wordt de onderkant van de judomatten ook gestofzuigd vooraleer ze worden teruggelegd. 

Ivan

Collega's,
Bij ons worden de matten bijna elke dag gestofzuigd en meestal 1 keer per week ook gedweild. 1 maal per jaar ook alle matten eruit gehaald en ondervloer gestofzuigd. Het grootste probleem is de structuur aan de bovenkant van de matten die bestaat uit preciec allemaal kleine schubben. Hiertussen kruipt door het intensief gebruik vuil tussen deze schubben. We krijgen dit ervan tussen met een handborsteltje maar dit is zeer arbeidsintensief. Nu zijn we op zoek nzar een iets gemakkelijkere oplossing hiervoor??

RSS

© 2020   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden