Jasmien,

Enkele punten waarmee je rekening kan houden:

- zorg dat je hal ook aantrekkelijk is voor de recreatiesporters. Toestellen hangen, bevestigen aan muren, plafonds. Voldoende berging voor recreatiemateriaal.

- zorg dat er voldoende voorzieningen zijn om theaterdoeken en andere toestanden te bevestigen aan het plafond. Zorg dat de gebinten hierop voorzien zijn (gewicht van geluid en licht).

- Fuiven wil zeggen, grote belasting voor de vloer. Leg een kunststofvloer, punt- of vlakelastisch, afhankelijk van de beschikbare centen.Is gemakkelijker te onderhouden en te herstellen. Let op voor de belasting van extra tribunes op vlakelastische vloeren.

- Fuiven wil zeggen, vloer afdekken met een beschermvloer. Zorg voor een goed hanteerbaar afrolsysteem en voldoende grote berging om je rollen te stockeren.

- Fuiven wil zeggen, veel volk. Zorg voor voldoende rechtstreekse nooduitgangen. Is er voldoende parking voorzien of wordt de buurt overbelast?

- Denk aan de brandbestrijdingsvoorzieningen. Rookluiken in plafonds.

- Voldoende grote berging om o.a.je schaarlift te stallen die je absoluut nodig zal hebben.

- Hou rekening met je multifunctionele werking in de afspraken die je maakt met je uitbater van je cafetaria. Maak duidelijke afspraken i.v.m. verdeling van dranken en eten bij fuiven en culturele activiteiten. Wie zorgt daarvoor? De plaatselijke organisatoren willen dit winstgevend gedeelte graag in eigen hand houden. Welke rol speelt de uitbater van je cafetaria hierin?

- Culturele activiteiten wil zeggen: lang zitten op tribunezitjes. Zorg voor voldoende comfort (rugleuning)

- bediening van licht en geluid, zowel vanuit regielokaal als vanuit de zaal.

Veel succes,

 

René

-

Weergaven: 77

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden