Collega's,

Ik ben op zoek naar een soort tapijt of tegels die de sportvloeren moet beschermen bij gebruik door toeschouwers. Kennen jullie hiervoor een goed product en de leverancier? Graag lichtgewicht, antislip en duurzaam voor langdurig gebruik.

Bedankt

Helena

Weergaven: 337

Reacties op vraag/bericht

Helena

In Halle hebben we reeds gedurende 20 jaar een looptapijt van 1 m breedte in zwarte vynil van 2mm dikte met ribbeltjes. We lieten deze snijden in stroken van 10 m lengte, die zijn handig, niet te zwaar en vlot opbergbaar, kostprijs en leverancier niet meer te achterhalen.

Beste groeten

Freddy

Wij hadden vroeger ook wat ze in Halle hebben. Ik denk dat dit te verkrijgen is bij Overtoom.

Groeten,
Sas

Beste

 

Wij hebben onze matten 12 jaar geleden gekocht bij Sanimat in Retie en we zijn hier zeer tevreden over.

 

grtjs

Chantal Bylemans

sportdienst Balen

Helena

Wij werken met de grijze variant van de standaard zwarte matten die je in vele zalen ziet. Deze zijn lichter dan de zwarte, is op rol verkrijgbaar maar is nog steeds niet echt licht :).

Hebben deze besteld via Adec Sport.

Groetjes

Helena, hebben jullie geen zwarte beschermmatten? Mits een goed oprolsysteem is dat ook wel vlot te leggen en op te rollen. Het neemt enkel (redelijk) wat opslagruimte in beslag. Neem maar eens contact als je meer moet weten (in De Route hebben we een voorbeeld staan). Mvg, Ine

Beste Helena,

wij zijn met onze firma voor het eerst Master Partner van het ISB.

Wij hebben iets in ons assortiment wat zou kunnen lijken op wat je zoekt; namelijk "sportvloerbeschermer". Dit zijn vinyl matten op rol van standaard 30 meter op 1,50 meter en 1,5 mm dik en ze zijn specifiek voor deze toepassing ontwikkeld. Je kunt ze bijsnijden op uw gewenste maat. Ze worden naast elkaar gelegd en eventueel aan elkaar vastgeplakt met zwarte tape en zijn ondoordringbaar (ook voor vocht als er bijvoorbeeld een receptie op gehouden wordt).

Laat mij gerust iets weten als u nog interesse heeft en dan kan ik gerust eens langskomen of u een offerte bezorgen.

Met vriendelijke groeten,

Thomas

BESTO

0491614918

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden