Wij beschikken op onze voetbalsite over 2 kunstgrasvelden naast mekaar gelegen (met een tussenzone van 9 m ook uitgevoerd in kunstgras tussen de beide velden. Er staat geen afsluiting tussen de beide velden zodat deze tussenruimte ook kan gebruikt worden als extra trainingsruimte, tijdens tornooien, ...

Het nadeel hiervan is wel dat er geen 2 officiële wedstrijden 11 tegen 11 van seniors (boven U21) tegelijk op de beide velden mogen gespeeld worden. Voor jeugdwedstrijden tot U21 is dit geen probleem. 

Er is slechts 1 afsluiting nodig want tussen de beide velden worden geen toeschouwers toegelaten. Een afsluiting met kettingen of lint tussen de beide velden is voor de voetbalbond onvoldoende. Een vaste afsluiting met bevestiging in de bodem is niet mogelijk. Telkens nadars plaatsen over de gehele lengte (106 m) is ook niet haalbaar.

Om de speelcapaciteit van deze 2 velden te optimaliseren, zijn we op zoek naar een verplaatsbare veldafsluiting (ong. 1 m hoog en liefst onderaan afgesloten om wegrollende ballen tegen te houden)  die niet snel omver kan vallen of waaien en die vlot kan geplaatst en weggenomen worden op de strook kunstgras tussen de 2 velden, dus zeker zonder bevestigingspunten in de bodem.

Ik weet dat een dergelijke afsluiting wel eens geplaatst wordt op bijvoorbeeld hockeyvelden om kleinere velden af te bakenen.

Heeft er iemand ervaring met een dergelijke soort afsluiting?

Welke firma's bieden dit aan?

Groeten,

Joris De keersmaecker

Dienst Beleven Puurs-Sint-Amands

Weergaven: 53

Reacties op vraag/bericht

Dag Joris

Bedankt voor jouw vraag! Wist je dat je deze vraag ook kan stellen in onze community app? :)

Community app:

In mei 2023 lanceerden we de community app (Networkapp) van Netwerk Lokaal Sportbeleid. Tip: download deze app, registreer je via onze website en stel al jouw vragen in deze app!

Zie de nieuwe community app als een forum waarbij je onder meer volgende kan doen;

  • Connecties maken en chatten met jouw collega’s uit alle hoeken van Vlaanderen.
  • (Gerichte) vragen stellen aan elkaar en/of aan onze collega’s.
  • Goede ideeën uitwisselen.
  • Pushberichten ontvangen van Netwerk Lokaal Sportbeleid.
  • Op de hoogte blijven van al onze activiteiten en vormingen.

De app dient als netwerk in jouw broekzak!

Bovendien kan je de app gebruiken op je smartphone en op je desktop en kan je gericht netwerken binnen bepaalde communities. In deze communities zitten leden van over heel Vlaanderen die in dezelfde thema’s geïnteresseerd zijn of binnen dezelfde provinciale afdeling als jou zitten.

Nog niet geregistreerd voor deze community app? Surf snel naar onze website. Daar vind je alle info terug over het gebruik van deze app: https://www.lokaalsportbeleid.be/download-onze-app-en-word-lid-van-...

Heb je hierover vragen? Mail naar app@lokaalsportbeleid.be. 

Met vriendelijke groeten
Netwerk Lokaal Sportbeleid

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden