Een vraagje (eigenlijk op vraag van de cultuurdienst, maar hopelijk kan hier een antwoord gevonden worden):

Voor de verenigingen organiseert de cultuurdienst deze periode altijd een gebruikersvergadering. Tijdens deze vergadering wordt de agenda voor het komende seizoen vastgesteld: wie, welke ruimte voor vast kan gebruiken en welke evenementen wanneer kunnen plaats vinden. Dit gebeurt steeds in onderling overleg tijdens de vergadering - zonder echte duidelijke voorrangsregels (zoals die wel bij sport zijn uitgewerkt). Vanwege de corona-maatregelen kan deze vergadering niet doorgaan.

Onze collega had nu bedacht om een online tool te gebruiken om de voorkeuren (zowel frequent als éénmalig gebruik) te verzamelen, die de conflicten meteen signaleert en zo mogelijk verenigingen zelf geneigd zijn om hun datum aan te passen.

Bestaat er een soort agenda/plan omgeving die hiervoor geschikt zou zijn? De verenigingen zouden toegang moeten hebben en er zouden verschillende zalen, tijdstippen enz als variabele in moeten kunnen invullen. De conflicten zouden ook duideljk moeten zijn.

Ons huidige reserveringssysteem (Facilitator) is daar niet op voorzien. Maar misschien kennen of gebruiken jullie iets wat zou kunnen helpen?

Alvast bedankt,

groetjes 

Rika Rits - sportdienst Brecht

Weergaven: 76

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden