Collega's,

De gemeente Puurs-Sint-Amands ontwikkelt op dit moment een nieuw sportpark met o.a. een een gloednieuwe voetbalsite.

Doel van deze voetbalsite is dat er 1 club de exploitatie op zich neemt, maar dat op deze site ook speelgelegenheid wordt geboden voor een 9-tal andere voetbalclubs. 

Op dit moment heeft elke club zijn eigen sponsors en hebben zij  op de eigen oude accommodaties de traditionele borden hangen rond het veld. Zeker op lager voetbalniveau zijn voetbalclubs op vlak van return aan sponsors meestal nog zeer conservatief en blijven zij zweren bij de klassieke borden.

We willen op dat vlak nu de gelegenheid gebruiken om wat meer innovatief te zijn op vlak van reclameborden. De clubs hiervan overtuigen zal echter heel wat overtuigingskracht vergen.

Omdat wij in die nieuwe complex verschillende clubs huisvesten en ook geen kakafonie van schreeuwerige borden wensen, dachten wij eraan om op het 'eerste' veld één groot led-scherm te voorzien dat zowel kan dienen als scorebord én als bord voor reclame en boodschappen van sponsors, voor boodschappen van de clubs zelf, ...

Door dit digitaal te maken, kunnen we mogelijk toch aan een aantal clubs de mogelijkheid aanbieden om hun eigen sponsors hierop te afficheren tijdens hun activiteiten. Samenwerken hierbij is ook mogelijk, natuurlijk. 

Zijn er al besturen waar men werkt met zulke grote led-schermen op de gemeentelijke/stedelijke openlucht (voetbal-)accommodaties zonder/of eventueel toch in combinatie met de klassieke borden rondom het veld?

Wat zijn jullie bevindingen hiermee?

Wat vonden jullie voetbalclubs en hun sponsors hiervan?

Bedankt alvast voor jullie reacties.

Groeten,

Joris De keermaecker

Dienst Beleven Puurs-Sint-Amands

Weergaven: 50

© 2022   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden