Wie kan mij tips geven van programma's of software voor het beheer van de contactgegevens van jullie verenigingen? Hoe pakken jullie dat aan?
We willen onze huidige excelllijst vervangen door een iets professioneler systeem.

Alvast bedankt!

Groetjes

Rika Rits

Weergaven: 278

Reacties op vraag/bericht

Rika,

In Oud-Turnhout moeten verenigingen zelf hun gegevens up-to-date houden op de website van de gemeente; alle instanties verwijzen we door naar de website, dus hebben ze steeds de juiste gegevens. Indien de clubs willen dat iedereen de juiste gegevens van de club heeft, moeten ze dit dus bijhouden... Werkt met aanmelden met een paswoord, en dan zelf de gegevens invullen.

We herinneren op alle samenkomsten de clubs aan deze afspraak.

Hoi Rudy, bedankt voor je antwoord. Nog een vraagje hierover: is dit dan ook gekoppeld aan een soort van database waar je bijvoorbeeld lijsten of etiketten kan uithalen voor een verzending naar de verenigingen?

Rika

Wij gebruiken al vele jaren outlook. het grote voordeel is dat je daar telkens maar één fiche hebt waar je de gegevens van die persoon (bv voorzitter) moet bijhouden. Door de werken met categorieën kan je meerdere functies toewijzen aan één persoon. je kan ook werken met groepen, wat dan weer andere mogelijkheden geeft (bv groep zaalsporten). of je kan met submappen werken. Vanuit OL kan je makkelijk mailen, brieven versturen (nog nodig?),. Voordeel is ook dat je alles kan synchen met uw smartphone, zodat je overal al die adressen, telefoonummers en emailadressen bij je hebt.

Daar mee los je nog niet op dat clubs nalaten hun wijzigingen te melende. Daarom sturen wij af en toe eens en brief met de vraag om hun gegevens na te zien en te actualiseren.

je kan in principe ook alles ingeven in Recreatex (ifv reservaties) en van daar uit de clubs zelf hun gegevens laten aanpassen (login en pw), maar wij kiezen hier duidelijk niet voor.

mvg

Frank MalisseRika Rits zei:

Hoi Rudy, bedankt voor je antwoord. Nog een vraagje hierover: is dit dan ook gekoppeld aan een soort van database waar je bijvoorbeeld lijsten of etiketten kan uithalen voor een verzending naar de verenigingen?

Rika, die gegevens zijn inderdaad gekoppeld aan een database en die kunnen geëxporteerd worden.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden