Hallo,

even een vraag exporteren vanuit het forum diensthoofden vrije tijd: zijn er mensen met goede ervaringen rond digitale drankkaarten?

"Ook wij zijn bezig met de voorbereidingen en vele vragen voor als evenementen terug mogelijk worden. Digitaal betalen kan al op verschillende manieren, maar een drankkaart is meestal nog op papier. Om ook dit contactmiddel te vermijden, zou een soort digitale drankkaart handig zijn, een app waarin jouw aantal drankbonnen staan. Bv. je koopt 10,00 euro drankbonnen, je betaalt via payconiq, je scant de QR-code van 10 euro en vervolgens staan in de app jouw bonnen. Koop je een drankje dan scant degene die afrekent iets op jouw telefoon waardoor jouw drankbonnen verminderen.

Dergelijk systeem bestaat al met bandjes in de festivalsector, maar ik heb geen weet van kleinere initiatieven hierrond. Heeft iemand hier ervaring mee? Goede leveranciers?

 

Dergelijke app tegen een betaalbare prijs zou een grote meerwaarde zijn als ondersteuning van het verenigingsleven. Mocht een gemeente het kunnen aankopen en dan via een code ter beschikking stellen van een vereniging."

Weergaven: 96

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden