Wie werkt er met bekende sprekers tijdens de kampioenenviering en welke?

En hoe zijn jullie aan hun gegevens gekomen?

Weergaven: 239

Reacties op vraag/bericht

Priscilla,

Bedoel je presentatoren (die de kampioenenviering aan mekaar praten) of mensen die iets komen zeggen?
Voor het eerste zou ik zeggen: niet doen. Die mensen kosten u handenvol geld (dat je misschien beter uitgeeft aan een leuk optreden). Voor het tweede moet ik u teleurstellen: daar heb ik geen ervaring mee.

Wijzelf richten jaarlijks een 'sportgala' in (dit heeft plaats in ons cultureel centrum) en zorgen (of proberen te zorgen) voor een gevarieerd aanbod. Zo hebben we meestal een komische noot (Gili, Raf Coppens, de Popkoning, Bart Boullart, ...) en een dansoptreden (de plaatselijk academie, Incar dansspektakel, ...). Soms ook hebben we 'iets speciaal' (zoals Miss Travestie Belgium die de mensen ontvangt bij het binnenkomen).

De 'komieken' hun info kan je meestal bekomen via hun website...

Hopelijk ben je hier iets mee...

Marnix Van Cauter - Lebbeke

Onze sportraad organiseert elk jaar een 'sporshow'. Daarbij worden de plaatselijke kampioenen of verdienstelijke sporters in het daglicht gezet, én organiseren wij ook een aantal interviews met (gewezen) sportvedettes. We zoeken die op basis van de actualiteit, en via netwerking. We houden de betaling naar die mensen bewust heel laag (125-250 euro). We hebben toch al verschillende 'kleppers' gehad. We werken wel met een bekende moderator, én dat zorgt er voor dat we meestal een aantal mensen vrij goedkoop kunnen strikken. Binnen onze sportraad hebben we ook een aantal mensen die hun relaties aanspreken.

 

Frank Malisse

heeft er iemand een reglement waarbij categorieën duidelijk afgebakend zijn?
zoja, kan je dit even mailen naar sportdienst@kortenaken.be

alvast bedankt.

mvg,
Andy

RSS

© 2023   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden