Beste,
in het kader van de opleiding professionele bachelor voeding-en dieetkunde moet ik een taak maken rond het thema 'gezonde voeding op sportkampen'. Dit laat namelijk bij heel wat organisaties te wensen over. Zelf doe ik de studie in het avond/afstandonderwijs gecombineerd met een job. Als mama van twee sportende kinderen (12 en 13jaar) kan ik mij een idee vormen van hoe de maaltijden/tussendoortjes op een sportkamp (extern/intern) georganiseerd worden. Vaak staan te weinig groenten en fruit op de voorgrond. Komen gefrituurde of gepaneerde zaken maar al te vaak op het bord en is een koek makkelijk als snel tussendoortje. Ook frisdranken worden volop aangeboden. Uiteraard ben ik ervan overtuigd dat er ook goede voorbeelden te vinden zijn.
Vandaar onderstaande vragen naar u:
Bovenstaande informatie zou een bijzonder grote hulp zijn bij het uitwerken van de taak. Het is belangrijk de verschillende kanten van het verhaal te bespreken. Ik hoop dan ook dat jullie op een aantal of alle vragen een antwoord kunnen bieden.
Deadline van mijn taak is half november. Indien mogelijk dus zeer graag zo spoedig mogelijk een bericht terug.
Alvast heel hartelijk bedankt om over deze na te denken.
Vriendelijke groeten
Inge Van Vynckt
Tags:
© 2024 Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid. Verzorgd door