Collega's,

In het kader van het project ouderen in actie hebben wij een dossier "Fit in het park" lopen waarbij we een aangepaste fit-o-meter gaan plaatsen in het park van het WZC in het centrum. De toestellen zullen aangemaakt worden door leerlingen van het BUSO Mechelen (hebben dit ook voor Mechelen gedaan).

Wie heeft hier ervaring mee wat betreft de normen voor het materiaal alsook de reglementering over de veiligheid, het onderhoud van deze toestellen, verantwoordelijkheid. De leidraad voor uitbaters van speelterreinen is niet echt toepasbaar.

Graag reacties aub.

Bedankt.

Met sportieve groeten.

Weergaven: 261

Reacties op vraag/bericht

Dag Leen,

 

Onze fit-o-meter staat in de sportzone op de Finse piste.  Wij hebben hier geen reglementering inzake de fit-o-meter.  Onze groendienst heeft de toestellen in elkaar gestoken volgens de voorschriften die BLOSO ons heeft opgelegd.  Zij controleren jaarlijks de toestellen op veiligheid en doen de onderhoudswerken aan deze toestellen. Wij gebruiken hiervoor geen externen omdat dit niet verplicht is.  (zoals bij speeltuigen)

 

groeten

Dirk

Dirk,

Bedankt voor je reactie.

Wij werken met externen omdat dit een opgelegde samenwerking was vanuit het project ouderen in actie en dit voor de school een meerwaarde betekent.

Ik zal bij Bloso ook nog eens polsen.

groeten.

RSS

© 2022   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden