Collega's

Op het einde van het jaar hou ik het voor bekeken, en kan ik met pensioen.

We zijn stilaan bezig met de voorbereiding van de aanwerving van mijn vervanger/ster.

Men wil hier de kandidaten een thuisopdracht geven waar men een aantal dagen tijd voor krijgt. De ingediende teksten worden dan beoordeeld door een jury.

Zijn er al gemeenten die bij de aanwerving van een sportfunctionaris met dit systeem gewerkt hebben? Kan je mij desgevallend eens de vragen of de opdracht die men toen kreeg mailen ( aan frank.malisse@harelbeke.be ). Een aantal goede voorbeelden kunnen ons voorbereidend werk beperken.

Met dank

Frank Malisse

SF Harelbeke

Weergaven: 461

Reacties op vraag/bericht

wij hebben nog geen ervaring hiermee

veel plezier met de vrije tijd die zal vrijkomen!

Wij deden dit nog niet voor sport, wel al voor cultuur. Wij hebben niet louter de teksten beoordeeld, maar elke kandidaat ook een presentatie laten geven over zijn tekst op het mondeling examen, waarbij de jury dan nog vragen stelde en dan pas een eindbeoordeling gaf. Bij thuisopdrachten kunnen mensen immers hulp vragen of copy pasten van internet etc., dan vallen ze op het mondeling al eens door de mand als er dieper doorgevraagd wordt. Onze opdracht ging echt over een case waarvoor ze een projectvoorstel moesten schrijven, ik kan je dus geen sportgerelateerd voorbeeld bezorgen.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden