Beste collega's,
 
De sportdienst van Destelbergen overweegt om een onderzoek te doen bij onze bevolking naar de behoefte aan een aangepast en/of een inclusief sportaanbod voor specifieke doelgroepen (kinderen met een beperking/stoornis, kinderen met overgewicht, langdurig zieke kinderen, ...). Heeft iemand ervaring met een onderzoeksbureau die dergelijke studies op zich neemt van A tot Z (bevraging, verzamelen en verwerken van de resultaten en formuleren van bevindingen)?
 
Ik heb al even gegoogled en kwam in Vlaanderen uit bij een 3-tal onderzoeksbureau's:
WES - Brugge
FocusUP - Antwerpen
IPSOS (Fedelmar) - Gent
 
Doen deze bij iemand een belletje rinkelen?
Alvast bedankt voor jullie hulp!
 
Met sportieve groeten,
 

Rein Van Goethem
Sportpromotor

Damvalleistraat 31a - 9070 Destelbergen 

t +32(0)9 228 10 35  

f +32(0)9 228 10 36

rein.vangoethem@destelbergen.be

facebook.com/sportdienstdestelbergen

 

www.destelbergen.be/sport

Weergaven: 159

Reacties op vraag/bericht

Vorige week op de BBC een kleinere gemeente uit Limburg ontmoet die dit zelf deden... Schiet me dood wie het was. Ik gok kinrooi maar kan mis zijn. 

Het zelf doen is in onze gemeente is niet echt een optie, er zijn al 1390 gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar die we eerst telefonisch dienen te contacteren om eventueel een afspraak te maken voor een face-to-face bevraging. Te tijdsintensief dus om bij het gewone sportdienstwerk te nemen.

Tom Harding zei:

Vorige week op de BBC een kleinere gemeente uit Limburg ontmoet die dit zelf deden... Schiet me dood wie het was. Ik gok kinrooi maar kan mis zijn. 

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden