Op woensdag 28 maart 2012 is het weer Buitenspeeldag!

Is jouw sportdienst betrokken bij deze activiteit? Wat zal er door jouw dienst georganiseerd worden?

 

Weergaven: 349

Reacties op vraag/bericht

De sportdienst van Haacht doet mee! Wij organiseren deze dag samen met de jeugddienst! We regelen alles samen. Is ondertussen al de 5e keer dus wij kennen het!

In Hooglede is de Buitenspeeldag een samenwerking tussen sportdienst,  jeugddienst en dienst BKO. Speelplein Zoeber wordt bij ons open gesteld van 14u tot 17u en alle kinderen zijn welkom. De BKO komt ook met bussen hiernaartoe. Verschillende sportclubs geven geen reguliere werking en laten de kinderen naar het speelplein komen. De taken worden verdeeld onder de 3 diensten. Het budget komt van de jeugddienst.

Sportdienst van Mol organiseert samen met de jeugddienst een toffe spel - en sportnamiddag. Vierde keer dat we dit samen doen....  budgetten worden bij elkaar gelegd.... Samen staan we sterk!!! 

Wij werken een leuke namiddag uit met allerlei sporten en spelletjes samen met de jeugddienst.

In Torhout werken we dit ook samen uit met de koepel vrije tijd. We zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod.

De sportdienst en jeugddienst van Damme organiseren de Buitenspeeldag samen. We bieden activiteiten en sportinitiaties aan op 2 à 3 verschillende locaties in Groot-Damme en dit van 14 - 17 uur.

Dag Piet

De sportdienst van Sint-Truiden doet niet mee. Om besparingstechnische redenen moeten wij prioriteiten stellen. En vermits we in de maand augustus reeds meer dan 15 jaar een succevolle sport- en speeldag in combinatie met de ballonhappening organiseren, valt de buitenspeeldag dus uit de boot.

Groetjes

Buurtsport Leuven, Jeugddienst Leuven en Attraktief (MPC Terbank) organiseren op den Bruul (sport- en speelterrein) heel wat sportieve activiteiten, in samenwerking met enkele sportclubs / jeugdverenigingen.

Daarnaast stimuleert de jeugddienst ook straten en/of wijken om zelf een activiteit op poten te zetten, en krijgen zij hiervoor materiaal ter beschikking.

Beveren doet ook mee.  Wij hebben alle edities al geparticipeerd.  Telkens in samenwerking met de jeugddienst.  Een groot speel en sportplein in het midden van het centrum wordt volgezet met allerlei atracties, spelletjes en sporten. Doelgroep: 4 tot 14 jaar.

Wij betrekken ook de sport en jeugdverenigingen die we dan als vrijwilliger betalen.

Veel succes en plezier voor alle betrokken sportdiensten!

Post nadien gerust foto's, artikels, reacties... op het forum! Deze zaken neem ik dan mee richting evaluatievergadering.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden