Hallo,

Ik ben op zoek naar (goede) voorbeelden van inschrijvingssoftware voor de verwerking van inschrijvingen lessenreeksen, sportkampen, evenementen, ...

Wie kent aan te raden firma's? En wat zijn eventueel de grootste voor- en nadelen?

Grtz

Jonas

Weergaven: 375

Reacties op vraag/bericht

We werken momenteel met grabbis. We zijn er tevreden over geweest maar de laatste tijd verloopt de communicatie heel stroef en moeten we heel lang wachten op aanpassingen.

Wij werken ook met Syx. Heel veel mogelijkheden, ook BKO, tickets voor cultuur, is een koppeling naar de Uitdatabank, alles kan via de webshop verlopen en je moet dus zelf niet veel meer administratie doen qua betaling... Zeker eens bezoeken op het ISB congres.

In Meulebeke werken we met TicketGang voor online reservatie en betaling jeugdactiviteiten. Hierbij bestaan er ook uitbreidingsmogelijkheden. De cultuurdienst werkt met Recreatex voor verkoop voorstellingen.

Grtz

Nico

Wij werken ook met Recreatex van Syx, zowel voor beheer (reservatie sporthallen) als voor inschrijvingen voor sportkampen. Ook onze jeugd- en cultuurdienst werkt hier mee.

Sportkampen online werkt over het algemeen degelijk. Regelmatig hebben wij wel problemen met Software en de firma Syx heeft spijtig genoeg niet altijd de nodige oplossingen hiervoor. Ook dienstverlening laat soms te wensen over. Dus ... laaiend enthousiast over deze firma zijn wij niet echt.

Voorbeeld waar wij nu mee "worstelen" en dat door Syx zelf voorgesteld werd: wij wensen fiscaal attesten online te laten inzien door ouders, maar enkel gezinshoofden kunnen dit momenteel en niet bvbd. de moeders die meestal de inschrijvingen doen. Syx heeft hier niet direct een oplossing voor en legt het probleem bij ons, maar ... wij dienen wel de ouders te woord te staan en te helpen. Dus, hun klantvriendelijkheid kan (veel) beter. 

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden