Als er brevetten gezwommen worden in het zwembad (bv van (privé)-zwemlesjes), nemen onze redders het brevet af. Nu vroeg één van hen of ze de brevetten mogen laten afnemen door de lesgevers zelf. Hoe gebeurt dat bij jullie?

Weergaven: 320

Reacties op vraag/bericht

Beste,

Bij ons in het zwembad van Mol mogen de lesgevers zelf de brevetten afnemen en kopen aan de kassa. Ze worden wel niet afgestempeld met onze gegevens. Op zaterdag kunnen klanten een brevet laten afnemen door de redders, 13.30-14.30 uur. En dit beperkt tot 100m. Deze brevetten worden wel afgestempeld door ons Sportcentrum.

Zo heeft de sportdienst toch enige controle bij hun zwemlessen, als klanten met een brevet afkomen,...

Mvg,

Bart Van Dijck

Sportmonitor Mol

 

 

 

Dag Anouk

In Bornem kunnen de klanten nagenoeg steeds terecht bij de redders voor een diploma (tenzij het zeer druk is natuurlijk). De scholen hebben wel een traditie in het afnemen van diploma's.  Die worden dan door de school aangekocht bij ons en door hen zelf ingevuld en afgestempeld.  Ook de zwemclub neemt diploma's af die ze bij ons kopen.  Wij vullen enkel de diploma's in en stempelen af hetgeen door onze eigen mensen afgenomen is.

In Zwembad Ter Borcht in Meulebeke mogen onze eigen zwemlesgevers brevetten afnemen. Privé-zwemlessen worden niet toegelaten. Leerkrachten LO nemen ook zelf hun brevetten af. Alle andere brevetaanvragen worden afgenomen door onze eigen redders. Mvg Nico

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden