Collega's,

Wij plannen binnenkort een disco-avond in het zwembad. Ik vroeg me af of er bepaalde reglementen zijn waarmee rekening moet gehouden worden? (bv naar verlichting, geluidinstallatie) Iemand tips waar we best rekening mee houden?

Weergaven: 217

Reacties op vraag/bericht

Zeker SABAM verwittigen en betalen. Wij hebben op onze poolparty's enkele malen controle gekregen.

Anouk,

Je moet inderdaad zoals reeds aangehaald SABAM op de hoogte brengen, maar je moet ook en indien je bijkomende verlichting voorziet, uw tijdelijke installatie laten keuren door een instantie zoals bv een Vincotte.

Er zijn strikte normeringen voorhanden die melden hoe hoog bepaalde verlichtingen mogen hangen en in welke zones. Desnoods even contact opnemen met zulk een keuringsorganismen zodoende je niet voor een voldongen feit komt te staan.

mvg,

Wim Bosschaerts

Hallo Anouk

Sedert 1 januari 2013 zijn er nieuwe en strenge geluidsnormen die zeker en vast van toepassing zijn bij een disco-avond.

Bij ons wordt dit opgevolgd en geagendeerd voor het college daar de dienst milieu en natuurontwikkeling maar vooral onze jeugddienst is hiervan perfect op de hoogte. Uiteraard Sabam en billijke vergoeding niet vergeten.  Wij kregen ooit een boete van de billijke vergoeding.

Groeten, Marc

Collega's,

bedankt voor de informatie!

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden