Collega's,

wij hebben een scheur in de wandbekleding van één van onze buffertanks. De beton is nog waterdicht, maar we willen in september deze scheur toch (zelf) herstellen. Heeft iemand hier ervaring in? Firma's, producten ... ?

Alle info welkom! Bedankt.

Weergaven: 68

Reacties op vraag/bericht

is dat polyester? dat zou je sowieso om de zoveel tijd moeten vervangen. Ga je binnen afzienbare tijd niet opnieuw ergens een scheur hebben, of is deze manueel toegebracht? in ieder geval wil ik ook graag volgen, bij ons is de buffer gewoon een betonnen bak, en we zijn aan het kijken voor een wandbekleding. Naar wat ik kan zien op je foto is dat proper werk, maar de polyesterfirma's staan niet te springen om in onverluchte ruimtes te werken, laat staan dat iemand zin heeft om het bad 3 weken (minstens) te sluiten... Offertes voor folies te zetten heb ik hier wel ergens. laat maar weten als je die wil, bij ons zou er nog veel werk zijn om de muurdoorvoeren waterdicht te maken...

Dag Tijs

De firma Abbi (https://www.abbi.be/) kan dit voor jou oplossen.
Zij zijn gespecialiseerd in alle soorten bekleding met epoxy, enz.
Bel me eventueel 03/889 65 00

Succes

Marc

Dag Marc,

bedankt voor de tip. Onze technieker zal eens contact opnemen met deze firma.

Dries, dit is een buffertank die in onze kelder staat, en bovenaan open is. We zijn vanaf 1 september 10 weken dicht voor bouwwerken en renovatie, dus we hebben tijd genoeg om dit nu aan te pakken. Ik denk dat die bekleding er ten laatste in 1999 is opgezet.

We hebben prijs gekregen voor de herstelling. Het valt ons erg duur uit: €3.150 voor 2m²

We gaan kijken om zelf een herstelling te doen met vloeibare rubber en geotextiel. In principe is het een extra bescherming, omdat de scheur er al enkele jaren zit, en de beton nog steeds waterdicht is.

Veel succes :o)

Update voor de geïnteresseerden: herstellen bleek niet evident, gezien het niveauverschil door de dikte van de polyester. Enkele andere firma's toonden eerst ook interesse (3M, novatio) maar hebben daarna toch aangegeven het niet te willen doen.

Het zal dus de firma Abbi worden, ze starten volgende week nog, gezien we nog gesloten moeten blijven.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden