Collega's,

zijn er zwembaden waar, zoals bij ons, jaarlijks een wedstrijd doorgaat voor ijsberen in een open waterplas, en daarbij gebruikt gemaakt wordt van faciliteiten in het zwembad?

Het probleem bij ons is het volgende:

De zwemmers van deze clubs kleden zich om in onze kleedkamers. Wij hebben 4 grote kleedkamers in de 'kelder', met rechtstreekse toegang tot buiten. Maar deze kleedkamers komen ook uit in het zwembad, en de deelnemers mogen onze douches gebruiken.

Echter zijn er steeds meer en meer zwemmers die dan ook nog in het zwembad komen, en nu zelfs hun kinderen 'meesmokkelen' in het zwembad via deze kleedkamers. Ondanks het verbod dar met de clubs is meegegeven, houden er zich veel mensen niet aan.

Het is onbegonnen werk voor de redders om hierop toezicht te houden, en met bandjes werken lijkt me niet aangewezen: als zij deze bandjes uitdoen, zien ze er uit als gewone bezoekers.

Hebben jullie soms andere oplossingen of ideeën? Bestaan er bv mobile douches (met warm water) die goedkoop kunnen uitgeleend worden?

Ik dacht ook aan controle toegang kleedkamers door iemand van de club, maar zij hebben natuurlijk hun handen vol aan de andere aspecten van de organisatie en steeds volk te weinig.

Alvast bedankt!

Tijs 

Weergaven: 68

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden