Collega's

Ons zwembad bestaat uit een sport- en recreatiegedeelte. Dat laatste bestaat uit een glijbaan, golfslagbad, wildwaterkreek, recreatiebad en wellness (sauna, stoomhut, onderwaterligbanken en whirlpool).

Voor de RECREATIE denken wij erover na om een speciaal tarief in te voeren voor klanten die maar even beperkt in tijd willen komen zwemmen (dit zijn meestal gezinnen met kleine kindjes).

Zijn er zwembaden die werken met een beperkte zwemtijd en een daaraan gekoppeld speciaal tarief?

Indien wel, op welke manier houden jullie de controle daarover? Wat met klanten die dan toch langer blijven en de beperkte zwemtijd overschrijden? Hoe lang mogen de klanten dan zwemmen? Hanteren jullie die beperkte zwemtijd altijd of enkel tijdens bepaalde periodes?

Heel benieuwd naar jullie reactie in deze.

dank

Weergaven: 166

Reacties op vraag/bericht

Hey Andrès

Plopsaqua werkt met beperking in tijd. Je kan langer zwemmen, maar dan betaal je bij...

Hoe het juist werkt, weet ik niet zo goed meer. Kwam 3-tal jaar geleden aanbod toen we met het provinciaal overleg zwembaden in die locatie waren.

gr Stefanie

Merci Stefanie, intussen ook via Koksijde wat info gekregen. Zal dit eens verder uitspitten want lijkt me wel een zeer goeie optie, vooral voor families met kleinere kinderen die niet zo lang in het zwembad gaan en nu eigenlijk dus teveel betalen.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden