Dag collega's,

in De Pinte zijn onze vrijetijdsdiensten gebundeld in een ontmoetingscentrum met sport- en cultuurzalen. Wij hebben geen zwembad (en dus ook geen redders).

Gezien al ons personeel op een of andere manier in contact komt met (sportende) bezoekers tijdens sportclub- of andere verenigingsactiviteiten, sportkampen, speelpleinwerking,...bekijken we graag de mogelijkheid om voor hen een opleiding op maat te voorzien, enerzijds rond eerste hulp bij kleinere ongevallen en sportletsels anderzijds correct handelen bij traumatische ongevallen tot gebruik van AED.

Het rode kruis heeft een waaier aan opleidingen, ook opleidingen op maat, maar misschien zijn er partners die meer of beter gericht zijn op onze doelgroep.

Graag ontvang ik jullie insteek, ervaringen,tips hierover...

Bedankt!

Weergaven: 196

Reacties op vraag/bericht

RK lijkt mij een goede partner.

Eventueel kan je in overleg met de gemeente pleiten voor een hartveilige gemeente http://hartveilig.rodekruis.be/

mvg

Frank Malisse

Beste,

wij hebben vorig jaar een EHBO- en AED-opleiding georganiseerd voor al het gemeentepersoneel en daarna ook voor de sportclubs. We hebben dit gedaan ism de lokale rode kruisafdeling. Iedereen vond het een geslaagd initiatief en een interessante opleiding.

Groeten,

Siska

Wij werken we ook met het Rode Kruis. Iedereen kreeg een opleiding en sindsdien een jaarlijke heropfrissing van een uur of 4. Dit werd positief onthaald door de deelnemers.

Groetjes,

Griet.

Wij werken voor onze EHBO opleidingen met Lifeguard: http://www.lifeguard.be/.

Dit zowel voor de medewerkers van sporthal en zwembad (redders niet). 

Wij zijn hier zeer tevreden over, zeer goede lesgever!

Groeten

Greet

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden