Dag collega's

Wij willen de mogelijkheid bekijken om over te gaan naar het online reserveren van onze sporthal.

> Wie van jullie werkt reeds met online reservering in zijn sportaccommodatie?

> Welke firma hebt u hierbij betrokken

> Wat zijn/waren de voordelen/ervaringen?

> Wie van jullie heeft afgezien van online reservering en kan u zeggen  waarom? (nadelen)

Alvast bedankt voor jullie respons.

 Walter Janssens

Weergaven: 97

Reacties op vraag/bericht

Dag Walter,

Wij werken met online reserveringen via het pakket i-Rent van de firma Info Service Belgium. De klanten kunnen zelf reserveren of annuleren van zodra wij de kalender openzetten. De kalender wordt pas opengezet nadat alle jaarreservaties en alle competitiewedstrijden zijn ingevoerd.

We ondervinden dat vooral squashers gebruik maken van deze mogelijkheid. De vaste sportclubs reserveren en annuleren nog grotendeels via de zaalwachters of mezelf.

Groet,

Sas

dag Walter,

wij gebruiken sinds dit jaar End2End Solutions (https://www.e2e.be/). wij zijn hiervan tevreden gezien het gebruiksgemak voor gebruikers.
sportverenigingen kunnen online de zalen raadplegen en aanvragen doen. wij zetten eerst de jaarreservaties en tornooien in. nadien wordt de kalender opengesteld. de software biedt heel wat mogelijkheden om gebruiksvriendelijk te werken (mededeling aan zaalwachter, raadpleegfunctie met beperkte toegang voor zaalwachters, ...)
On ze sporthal wordt beheerd door een AGB waarbij er prijssubsidies gegeven worden. Deze software kan deze prijssubsidies perfect genereren naar de boekhouding.

enig nadeel: de module verloopt via het internet waardoor er soms vertragingen op zitten bij vernieuwen en ingeven van reservaties.

met sportieve groeten,

Andy

RSS

© 2019   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden