Collega's,

Eén van onze sportverenigingen vraagt naar de mogelijkheden om voor de normale werkuren (dus tussen 6 en 8u 's ochtends) een training te kunnen inlassen. In de USA en andere landen/sporten (waaronder zwemmen) is dit al ingeburgerd. De vereniging meldt me dat dit een trend is die opkomend is, en dat in veel gemeentelijke sporthallen in Vlaanderen die mogelijkheden er nu al zijn, en hier veel van gebruik gemaakt wordt.

Ik heb echter momenteel geen weet van andere sporthallen waar dit mogelijk is. Zijn er sporthallen die dit nu al aanbieden? Zo ja, wat is de frequentie van die trainingen? Is er veel vraag? Zorgt dit bij jullie voor praktische problemen?

Wies
Kontich

Weergaven: 132

Reacties op vraag/bericht

Hallo Wies,

Wij stellen al enkele jaren het gemeentelijk zwembad ter beschikking van de zwemclub voor de openingsuren (6u15 - 8u15) waarvoor we met hen dan ook een specifieke (best wel strenge) overeenkomst hebben. Sinds kort hebben zij ook autonoom toegang tot het zwembad. Wij hebben wel de mogelijkheid om met gecodeerde (elektronische) sleutels te werken, waarmee we echt deur per deur kunnen bepalen wie waar binnen kan. 

Dit is alles even heel kort. Je mag me gerust een e-mailtje sturen erik.blondeel@nijlen.be of even bellen op 03 410 02 48 en dan geef ik je het volledige verhaal.

Beste Wies,

Bij ons is dit binnen het zwembadgebeuren ook reeds ingeburgerd.

Clubs krijgen toegangssleutel en maken autonoom gebruik van het zwembad voor- en/of na de openingsuren.

Ook binnen de sporthallen is dit reeds gebeurt, maar in veel mindere mate.

Bij ons kadert dit reeds in het feit dat het gebruik van sporthallen en zwembad door clubs een autonoom gegeven is (eigen sleutel en zelf verantwoordelijk voor gebruik) en of dit nu voor of na de 'normale' openingsuren is, maar eigenlijk niet veel uit.

Mvg Jens

RSS

© 2020   Gemaakt door ISB vzw.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden