Beste collega's,

onze monitoren werken 40 uur op de kampen. Een uur opvang voor of na de dag, een uur middagopvang en dan 6u lesgeven. Als je dan een kamp hebt van 5 dagen x 8 uur kom je uiteraard op 40 uit.

Onze personeelsdienst zit met de handen in het haar want ze kunnen/kennen (?) enkel een 38-uren-werkweek. Zo worden de monitoren die we zelf onder contract brengen met het monitorencontract (art 17) slechts 38 uur betaald terwijl monitoren die we aanwerven via sportwerk wel 40 uur betaald krijgen.

Zijn er nog gemeentes met deze problematiek? Wie betaalt zijn kampmonitoren ook 40 uur? 

prettige vakantie overigens ;-)

Tom Harding

Sportdienst Lubbeek 

Weergaven: 72

Reacties op vraag/bericht

Tom,

Ik organiseer niet zelf sportkampen maar mijn collega's van jeugd organiseren wel speelweken. Voor de voor - en naopvang schakelen zij vrijwilligers in zodat de monitoren aan een 38 uren week zitten.

Misschien een optie bij jullie?

Succes.

Sportieve groeten.

Leen Meysmans

Dag Tom

Wij zitten met hetzelfde probleem. Sinds art.17 gewijzigd is mogen deze nog maar maximum 38u per week werken voor gemeentebesturen. Wij werken dus nu voor de vooropvang en het middagtoezicht ook met vrijwilligers.

Mvg,

Elke Buelens

Dag Tom,

Onze lesgevers hebben standaard een contract van 30 uur en dit wordt aangevuld met de opvanguren die ze doen. De uren opvang is echter beperkt doordat die verdeeld wordt onder de lesgevers (beurtenrol). 

Artikel 17 bij ons niet van toepassing, wel studentencontract of gewoon contract. 

Groetjes

Charlot

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden