Goedemiddag

 

De VGC-sportdienst organiseert dit jaar een loopcampagne in Brussel, "Brussel loopt". Op 14 maart voorzien we de officiële start van de campagne met de voorstelling van de Brusselse loopgids en toelichting bij de campagne.

Voor deze avond zijn we nog op zoek naar een spreker rond het thema "lopen". Dit mag zeer breed zijn. Het kan gaan over trainen en lopen (in het algemeen), lopen en gezondheid, lopen en stress,... Alle suggesties zijn welkom!

 

Alvast bedankt.

 

Groetjes.

Bart

Weergaven: 144

Reacties op vraag/bericht

Hallo,

Wij hadden onlangs een avond met paul Van den Bosch. Heel interessant

Wie is Paul Van Den Bosch?

Paul Van Den Bosch is de coach die Sven Nys kneedde tot de 'Kannibaal van Baal'. Naast tal van Belgische en Europese titels behaalde hij met zijn atleten 9 wereldtitels in 5 verschillende sportdisciplines. Hij heeft nog tal van andere atleten onder zijn hoede, waaronder de renners van het Omega Pharma-Lotto wielerteam. Zijn boeken (meer dan 250.000 vekochte ex.) werden vertaald in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees. Hij is één van de drijvende krachten achter het succesvolle Energy Lab, een trainings- en begeleidingscentrum voor recreatieve, competitieve en topsporters. Hij stelt trainingsschema's op voor massasportevenementen en spreekt regelmatig over Talent Coaching bij bedrijven.

Misschien kan je bij Golazo wel eens horen, Paul van den bosch zit daar ook tussen, maar ook andere sprekers.  http://www.golazo.com/nl/speakers/ 

Of ze echt iemand hebben die over 'lopen' een bijdrage kan leveren, dat weet ik niet, maar zou toch moeten gezien hun starttorun activiteiten en stratenlopen.
Of misschien Jeroen Scheerder, maar dat is dan vanuit een heel andere invalshoek.

Dag Bart

Informeer ook eens bij André Ornelis (T:. Hij is vroeger een goeie loper geweest en is al jarenlang trainer. Hij heeft dus veel voeling en ervaring met dit thema. Ik meen me te herinneren dat hij ook een goeie spreker is. Groetjes Roel

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden