Omdat de cafetaria van onze sporthal deze zomer voor een tijdje gesloten is zijn wij op zoek naar een systeem waarbij sporters van die sporthal of bezoekers aan het openluchtbad die alleen iets willen drinken op het terras van het openluchtbad dat ook kunnen. Een afzonderlijke zone maken voor deze mensen is geen optie.

Heeft er iemand van jullie per toeval zo'n (uniek;-) ) systeem waarbij een onderscheid gemaakt wordt tussen sporters (zwemmers)/bezoekers?

Weergaven: 114

Reacties op vraag/bericht

Sorry Wim, het zal zeker aan mij liggen maar ik begrijp jouw vraag niet.

:-) t' is ook moeilijk. Nog een poging.

Wij zoeken een (sluitend)systeem waarbij een bezoeker die aan de ingang van het openluchtbad komt kan zeggen: "Ik kom alleen iets drinken op het terras" :-) en die dan geen inkom hoeft te betalen.

Op bovenstaande manier lukt dat natuurlijk niet want dan probeert iedereen dat wel. We zoeken een systeem waarbij dit ook te verifiëren/controleren valt. Je zou vb. kunnen zeggen dat iedereen die een polsbandje aanheeft zwemmers zijn en die zonder bandje "terrassers" maar dat is te omslachtig ad kassa. Andersom lukt ook niet dan kunnen ze het bandje afknippen en toch gaan zwemmen...kan je nog volgen? :-)

grz Wim

 

Yep, ik ben mee ... maar heb nog geen oplossing voor jou.

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden