Dag collega's,

wij hebben zeer recent onze fuifzaal voorzien van een sportvloer zodat het gebruik van die ruimte geïntensifieerd wordt. Er moeten echter nog bijkomende werken gebeuren zoals afscherming van palen, maar ook nog opstellen van een gebruikers- en retributiereglement. Er is dus op heden nog geen basis om de zaal te gebruiken, maar daar kunnen sommige verenigingen (met politiek druk) niet op wachten. Zij gebruiken de zaal dus al, maar zijn eigenlijk niet verantwoordelijk voor hun gebruik, noch staat daar een vergoeding tegenover.

Ik ben op zoek naar precedenten en eventueel afsprakennota's omtrent gebruik en financiële regeling (retroactieve betaling na goedkeuring GR?) voor dergelijk gebruik.

Dank voor de info!

Weergaven: 80

Reacties op vraag/bericht

Beste 

Wij hebben geen precedenten of afsprakennota, maar ik ben wel geïnteresseerd in de sportvloer.

Welke hebben jullie gelegd en mogen er nog fuiven gegeven worden?

mvg

Tom

Dag Tom

De vloer is van topfloors, wij zijn hier zeer tevreden van , hoge afwerkingsgraad, zeer dempend (minder geschikt voor balsporten- de zaal zal voor niet belijnde sporten ingericht worden.

Er zullen nog steeds fuiven gegeven worden maar de vloer wordt dan afgedekt met beschermmatten (taraflex bateco). 
Dit werkt goed en is eenvoudig proper te hoduen gezien zowel de vloer als de matten met een schrob-zuigmachine te onderhouden zijn.

mvg

Dank je. Weet je welke vloer juist?

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden