Gezocht: vb. samenwerkingsovereenkomst gebruik sportinfrastructuur met uitbating kantine door verschillende sportverenigingen

Collega's,

Met de renovatie van de atletiekpiste (en het bijhorende voetbalveld) in het Provinciaal Sport- en recreatiecentrum De Nekker willen we de exploitatie hiervan herbekijken.

We willen de accommodatie openstellen naar verschillende sportverenigingen waarbij ze bvb. elk om beurt de kantine uitbaten en als dusdanig extra neveninkomsten hebben.

Een soort terugverdiensysteem volgens het principe “hoe meer ze hun best doen, hoe meer ze er zelf aan overhouden.”

Ik ben op zoek naar voorbeelden van dergelijke samenwerkingsovereenkomsten waarbij verschillende sportverenigingen gebruik maken van een (sport)accommodatie met kantine. Kan iemand helpen?

Alvast bedankt!

Cindy

Weergaven: 217

Reacties op vraag/bericht

Hoi Cindy

Rudy Loos van Oud-Turnhout kan je zeker helpen. Ze hebben daar een cafetariacomité met samenwerking van verschillende clubs.

gr

Tom

Enkele hierover vind je ook in de ISB-Kennisbank:

Mvg

Marjolein 

Tom Severijns zei:

Hoi Cindy

Rudy Loos van Oud-Turnhout kan je zeker helpen. Ze hebben daar een cafetariacomité met samenwerking van verschillende clubs.

gr

Tom

dag Cindy,


in Kortenaken gaan we onze cafetaria (voorlopig) openhouden met plaatselijke verenigingen tot afwachting van een nieuwe concessionaris. in bijlage alvast onze overeenkomst.
Bij ons krijgt de verenigingen de volledige winst op de omzet (verkoopprijs - aankooprijs = winst) . m.a.w. des te meer pintjes ze kunnen verkopen, des te groter de winst :-) Prijzen van de dranken worden door het AGB vastgelegd.
Alle vaste kosten worden gedragen door het AGB. er worden min. openingsuren bepaald door het AGB (meer mag, minder niet).

Ideale oplossing? neen, maar we wensen te vermijden dat de cafetaria (tijdelijk) gesloten is.


Met sportieve groeten,
Andy Braem
Sportdienst Kortenaken

Bijlagen:

sporthal Berckhoven Malle?

groet

Ronny

(Duffel)

RSS

© 2023   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden