Hoi collega's,

Vragen jullie een retributie voor het bergen van sportmateriaal in de gemeentelijke sporthal? Dit mag voor grote materialen (bv turntoestellen van clubs) en/of kleine bergkastjes...

Momenteel is dit bij ons gratis maar we bekijken de opties. Dus ik ben erg geïnteresseerd in jullie ervaringen: waarom wel of waarom niet? En wat bedraagt dan de retributie?

Alvast bedankt en groetjes

Rika

Weergaven: 125

Reacties op vraag/bericht

Dag Rika

Bij ons bestaat er nu geen retributie. Wij bekijken ook of we dit naar de toekomst al dan niet gaan toepassen aangezien clubs maar meer en meer materialen wensen aan te leveren en hierdoor onze eigen nuttige ruimtes meer en meer ingenomen worden. 

Wat ik nu jaarlijks doe is aan de clubverantwoordelijke vragen om hun opbergruimte tegen einde seizoen na te kijken en dat wat niet meer wekelijks gebruikt wordt te verwijderen.

Indien jullie in de toekomst wel een retributie zouden gaan toepassen mag je me deze doorsturen.

Denkpiste:  eerst zelf kastruimte  of afgebakende stockruimte (met vaste m² te voorzien) die  dan al dan niet tegen kost kan gebruikt worden.

Groeten.

W. Janssens

Rika

Bij ons is er een retributie voor gebruik bergruimte voor atletiekclub en voetbalclub.

200 € per jaar. 

mvg

Tom

Beste Rika

Geen retributie! Iedere gebruiker proberen we naar behoefte tevreden trachten te stellen.

Vorm van sportclubondersteuning.

mvg

Johan

Collega,

Elke club die gebruik maakt van de sporthallen krijgt de toelating om één kast en één ballenwagen ( of 2 ballenwagens maar dan geen kast) te plaatsen in de nu al veel te kleine bergingen. Deze toelating geldt per seizoen maar wordt stilzwijgend verlengd en is gratis. 

Voor specifieke clubs, zijn er uitzonderingen toegestaan door het CBS: de boogschutters/doelschutters kunnen gebruik maken van een afgesloten ruimte voor de berging van hun siebels, de basketclub (2° Nat) kan gebruik maken van een ruimte voor de berging van hun digitale reclamepanelen en hun muziek/omroepinstallatie, de tafeltennisclub krijgt ook een ruimte voor hun competitietafels, ballenmachine, veldafscheidingen e.a., de cyclobalclub een ruimte voor hun fietsen met een werktafeltje voor herstellingen aan hun materiaal.

Er wordt geen retributie/huur gevraagd.

groeten,

Ivan

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden