Hoe is uw ervaring met de dienstverlening bij servicecontracten voor de sporttoestellen in uw sportzaal? Bij wie heb je een contract?

In Huldenberg was het laatste onderhoud geen positieve ervaring. Ons oorspronkelijk contract was van bij Schelde daarna bij Adec dat dit jaar overging in J&F. Bij deze laatste is er een andere aanpak en interpretatie van het bestaande contract. Volgens J&F meer service voor dezelfde prijs. Echter ervaarden we in Huldenberg minder service dan voorheen : een controle gebaseerd op lange afpuntlijsten met als resultaat meer afkeuringen dan vorige controles; daarbovenop 'AFGEKEURD-GEVAAR-stickers' op toestellen en minder directe herstellingen dan vroeger in datzelfde contract. 

Het plakken van de afkeurstickers (die niet eenvoudig verwijderd kunnen worden) was voor Huldenberg nieuw en totaal niet wenselijk. Wij ontvangen graag het controlerapport als zaalbeheerder en nemen de nodige acties waar nodig. Echter hoeft een afkeuring van een toetsel niet door de controleur openbaar gemaakt te worden; dit hoort wel in het rapport aan de zaalbeheerder die dan de nodige actie moet nemen. In Huldenberg hebben we dan ook de nodige maatregelen genomen bij de diverse opmerkingen.

Alvast dank voor uw reactie.

Weergaven: 338

Reacties op vraag/bericht

In Schoten worden de toestellen momenteel gekeurd door BTV (= onafhankelijk controleorgaan dat geen verkoopsargumenten heeft bij het afkeuren van toestellen ...)

Nog geen controle van J&F gehad na ADEC. Ben benieuwd of wij dezelfde ervaring zullen hebben.

Alvast dank voor het delen van jouw ervaring.

Wij hebben ook nog geen keuring gehad na Adec, maar zoals Johans antwoord, dank voor de verwittiging ...

Dag Bert,

zelfde ervaring hier, ben momenteel prijs aan het opvragen bij Vinçotte voor een keuring, om zo over een onafhankelijke firma te beschikken.

Beste Bert

 

Gisteren controle gehad van Adec, nu dus J&F.

In tegenstelling tot jouw ervaring kan ik alleen maar zeer positief zijn tegenover de controle bij ons.

Vriendelijke en competente medewerker, op elk stuk materiaal werd een uniek nummer aangebracht in stickervorm, digitaal rapport met de opmerkingen getekend dat ik later zal ontvangen om later ev. actie te kunnen ondernemen.

Wat mij betreft kan ik dit alleen maar aanbevelen.

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden