Welke gemeente heeft er ervaring met het plaatsen van een drankautomaat in de inkomhal van de sporthal door de cafetaria-uitbater ?

Wij in Schoten hebben daar wel wat vragen bij.

Welke vergoeding wordt hiervoor gevraagd ?

Wordt het sporthalpersoneel hierdoor niet extra belast (opkuis, problemen met wisselgeld of defect toestel, ...) ?

... ?

Alvast bedankt voor jullie feedback.

Weergaven: 633

Reacties op vraag/bericht

bij ons heeft de uitbater 2 automaten staan; hij zorgt zelf voor opvullen ervan; wij plaatsten 2 vuilbakjes (pmd + rest) naast de automaten en zorgen voor het leegmaken er van.

er wordt geen vergoeding gevraagd.

Dag Johan,

 

in onze sporthal werd een drank- en snoepautomaat (=wafels e.d.)  geplaatst door de uitbater van de cafetaria die ook belast is met het onderhoud van de toestellen en zich hiervoor moet verzekeren.

We ervaren weinig tot geen extra belasting, integendeel, het wordt ervaren als een extra service. Wanneer er vragen of problemen zijn, worden mensen echt rechtstreeks naar de cafetaria gestuurd. Ook in andere sporthallen hebben we dit staan en ook daar ervaren we weinig problemen.

Er wordt geen bijkomende vergoeding gevraagd, dit zit mee in het pakket van de uitbating van de cafetaria.

Groeten,

Wendy Mortelmans

bij ons staat een drankautomaat van de cafetaria, de uitbater staat in voor het vullen, onderhoud,...

er wordt geen extra vergoeding voor gevraagd;

bezoekers beschouwen dit als een meerwaarde en wij ondervinden geen extra belasting, behalve nu en dan eens wat geld wisselen.

Bij ons staan een drank- en een snoepautomaat van de cafetaria. Er wordt geen vergoeding gevraagd. De uitbater van de cafetaria zorgt voor aanvullen. Wij plaatsen een vuilnisbak naast de automaten.
Er wordt veel verkocht via de automaat. Gezien de cafetaria pas om 13.30 of 16.00 uur opent, krijgen wij wel regelmatig de vraag om geld te wisselen. Het gebeurt dat de automaat het geld inslikt zonder geven van de gevraagde drank of snoep. Als de cafetaria nog niet geopend is, kunnen wij niet anders dan de mensen door te verwijzen naar de cafetaria op een ander moment. Misschien jammer dat er geen gezonde alternatieven worden verkocht, maar daar is de uitbater vrij in.

Hoi Johan,

 

Wij hebben ook automaten staan in onze sporthal.  De uitbater is verantwoordelijk voor deze automaten.  Wij vragen geen vergoeding.  Is opgenomen in zijn contract.

Bij problemen verwijzen wij altijd door naar de cafetaria.

 

groeten

Dirk

 

R.I.P. Beerschot... harde tijden voor jou ;-)

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden