Laure Aerts
  • Vrouw
  • Geel, Antwerpen
  • België
  • Sportfunctionaris stad Turnhout
Delen op Facebook
Delen op Facebook MySpace

De collega's van Laure Aerts

  • Tom Harding
  • Jurgen Baeke
  • Netwerk Lokaal Sportbeleid
 

De pagina van Laure Aerts

Recente activiteiten

Laure Aerts heeft een vraag/bericht toegevoegd aan de groep Diensthoofden sport/sportfunctionarissen
Miniatuur

Aanwerving administratief medewerker

Beste collega's,Heeft er iemand recent een nieuwe administratieve medewerker aangenomen (op de Sportdienst of Vrijetijdsdienst)? Ik ben op zoek naar examenvragen voor de schriftelijke proef. Indien iemand hier voorbeelden heeft, dan ontvang ik deze graag ter inspiratie.Alvast hartelijk dank! Mvg, Laure AertsSee More
21 Okt 2021
Johan Schepers heeft een reactie achtergelaten voor Laure Aerts
"Hoi Laure, • Een noodfonds zal worden opgericht voor verenigingen met enkele criteria voor clubs die nog bijkomende nood hebben aan financiële steun als redmiddel voor hun voortbestaan. a. Mogelijke criteria: i. Financiële toestand…"
18 Mei 2020
Laure Aerts heeft gereageerd op de vraag/bericht 'Steunmaatregelen voor Sportverenigingen' van Elke Buelens in de groep Diensthoofden sport/sportfunctionarissen
"Johan, Is er - een maand na je bericht - al meer info over wat er in dit noodfonds zal staan? Ook in Turnhout zijn we gestart met een noodfonds op te maken, maar we moeten nog bepalen wat er zal inkomen. Input is dus welkom :-) mvg Laure"
15 Mei 2020
Anouk Lebrun heeft gereageerd op de vraag/bericht 'Werken met vaste partner voor sportkampen?' van Laure Aerts in de groep Sportpromotoren
"Dag LaureWij zijn net bezig met een bestek voor de uitbesteding van onze sportkampen. Onze centrale aankoopdienst had van Oudenaarde en Kruisem een voorbeeldbestek ontvangen.Contacteer me gerust verder via sport@zaventem.be.Sportieve groeten,Anouk -…"
26 Aug 2019
Laure Aerts heeft een vraag/bericht toegevoegd aan de groep Sportpromotoren
Miniatuur

Werken met vaste partner voor sportkampen?

Hey allemaal,Vanuit Turnhout wensen we in de toekomst met 1 partner te werken die voor ons (in onze stedelijke infrastructuur) sportkampen wenst te organiseren.Zijn er gemeenten die en bestek/procedure hebben uitschreven om een partner aan te stellen? Zo ja, kunnen jullie ons dan tips/info geven of eventueel een voorbeeld 'bestek' bezorgen?Alvast hartelijk dank,Laure AertsSee More
2 Aug 2019

Profielgegevens

Functie
Sportfunctionaris stad Turnhout

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Forum Netwerk Lokaal Sportbeleid om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Forum Netwerk Lokaal Sportbeleid

Op 18 Mei 2020 om 10.56 zei Johan Schepers...

Hoi Laure,

• Een noodfonds zal worden opgericht voor verenigingen met enkele criteria voor clubs die nog bijkomende nood hebben aan financiële steun als redmiddel voor hun voortbestaan.
a. Mogelijke criteria:
i. Financiële toestand is cruciaal. Als er geen financiële middelen meer zijn om de vaste kosten te kunnen betalen. Noodzakelijk is het voorleggen van hun financiële gegevens: boekhoudkundige gegevens, bankrekeninguittreksels etc. Een ‘expert’ maakt een inschatting of de vereniging de kosten kan betalen en of er hiervoor extra financiële steun nodig is om te kunnen voortbestaan. Indien een extra ondersteuning nodig is, worden volgende criteria overlopen:
ii. Aard van de vereniging
 Aantal leden en jeugdleden
 Specifieke doelgroep (personen met een beperking)
 Specifiek doel van de vereniging
 Maatschappelijke impact van de vereniging
 Aard van de kosten (uitstelbaar, is het verrekenbaar op het einde van het jaar: water/gas/…. Bij minder verbruik?)

Let wel! Dit is echt een noodfonds voor clubs die in de problemen dreigen te geraken.

Voor alle clubs is er een verhoging voorzien van de subsidies van in het totaal 50.000 euro (werkingssubsidies en kwalitatieve jeugdsportbegeleiding)

Het noodfonds wordt gespijsd via een budget van 1 milj. euro dat voorzien is voor de ondersteuning van alle vrijetijdsverenigingen in Corona- tijden. De extra subsidies en vrijstelling van erfpacht (recent beslist 6/12 vrijstelling) komen ook onder dit budget.

grtn,

Johan

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden