In Denderleeuw hebben we 1 gemeentelijke sporthal (met 1 grote zaal, 1 kleine polyvalente zaal en 3 squashboxen). De sporthal is iedere dag open, van ongeveer 8u30 tot 23u. Hiervoor zijn er 3 zaalwachters voltijds in dienst. Daarnaast bestaat de sportdienst ook uit een voltijdse sportpromotor en sportfunctionaris.

Kunnen gemeentes met een gelijkaardige infrastructuur laten weten wat hun personeelsbestand is?

Hoeveel zaalwachters zijn er aangesteld? Is er naast de zaalwachters nog ander onderhoudspersoneel (1 dag per week, halftijds, voltijds, ...)?

 

Weergaven: 278

Reacties op vraag/bericht

Beste,

In Hechtel-Eksel is er ook 1 sporthal (met grote zaal, kleine zaal, gevechtszaal en turnhal), openingsuren zijn gelijkaardig. Wij hebben hiervoor 2 voltijdse en 2 halftijdse zaalwachters. Verder hebben wij 1 vaste poestvrouw (halftijds) en werken we met 1 poetsdienst die 3x per week de kleedkamers en gangen doet.

De sportdienst bestaat verder uit een sportfucntionaris en een halftijdse adminstratieve kracht.

 

In Hove hebben we een sporthal met één grote zaal en een dojo. Vanaf mei komt er ook een danszaal bij. Wij hebben 3 zaalwachters voltijds in dienst en één sportfunctionaris. Een van de zaalwachters helpt deeltijds mee met de administratie en maakt de facturen. Vanaf mei zou ik graag een halftijdse poetsvrouw in dienst nemen, maar dat moet nog goedgekeurd worden. Onze sporthal is eveneens open van 8:30 tot ongeveer 23:30.

Ann,

 

Hier voor gelijkaardige accomodatie, toezicht 2 FT, onderhoud 1 PT. Verder 1 FT SF en 1,5 FT sportpromotor.

In Oud-Turnhout bijna zelfde (indoor) mogelijkheden met 3PT poetspersoneel (2FT equivalenten) en 1 FT sportfunctionaris, geen zaalwachters (sleutelplan voor clubs)...

Beste collega,

In Sint-Amands beschikken wij over 1 sporthal (zonder bijkomende afzonderlijke zaaltjes) met ongeveer dezelfde openingsuren. Hiervoor hebben wij 3 VTE zaalwachters/onderhoudspersoneel in dienst (verdeeld over 4 personen). Zij staan dus zowel in voor het toezicht, als voor het dagelijks onderoud (kuisen) en allerhande herstellingen of klussen. Voorts verzorgen zij ook 1 keer per week een poetsbeurt (halve dag) voor onze gemeentelijke turnzaal iets verderop. Wij hebben dus geen afzonderlijk poetspersoneel in dienst.

Voorlopig is onze sportdienst nog een éénmansdienst (enkel sportfunctionaris), maar binnenkort komt er een halftijdse administratieve ondersteuning bij.

Ann,

in Ronse hebben we een sporthal (1 grote zaal, 2 polyvalente zalen, 2 vergaderlokalen, een klimmuur, 10 kleedkamers,...) met gelijkaardige openingsuren als jullie.  We hebben 4 FT zaalwachters in dienst en 2 FT poetsvrouwen. De sportdienst bestaat verder uit 2 SFen, een administratief medewerker, een buurtsportcoördinator, allemaal FT en een HT sportmonitor en een HT buurtsportassistent.

Allemaal alvast bedankt voor jullie reacties!

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden