Iemand van jullie ervaring met onbemande outdoor lockers (positief/negatief)? Wij denken eraan om deze te plaatsen aan onze Finse piste zodat lopers (die bv met de fiets komen) hun spullen kunnen wegbergen tijdens het lopen, bij gebrek aan andere aanwezige infrastructuur... 

Alvast bedankt voor jullie reacties :-)

Weergaven: 169

Reacties op vraag/bericht

Dag Rika, ik denk dat de sportdienst van merchtem dit heeft geïnstalleerd. ze zijn volgens mij wel gelegen aan het sportcentrum, maar zijn wel bedoeld voor individuele sporters. misschien is het zelfs gelinkt aan individuele kleedkamers, maar dat ben ik niet meer zeker. misschien kan je daar eens informeren.

Dag Rika,
Wij hebben in Overpelt lockers aan onze Finse piste. Waar je zeker rekening mee moet houden, is dat ze tegen een serieus stootje moeten kunnen. Ze hebben op vrij korte tijd al serieus geleden. De lockers die we nu hebben staan zaten in de aanbesteding en zijn niet voorzien tegen vandalisme. Op volgende website staan verschillende voorbeelden van lockers: http://www.olssen.be/ . Er zullen ongetwijfeld nog meer firma's zijn, maar dit vind ik een gemakkelijke site en je krijgt direct een idee van de prijs.

Rika,

Mij is dezelfde vraag gesteld. Dus ook ben geïnteresseerd naar voorbeelden waar er lockers staan in openlucht.

Laure

RSS

© 2024   Gemaakt door Netwerk Lokaal Sportbeleid.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden